Slette arbeidsområdet ditt
Hvis du vil slette arbeidsområdet ditt, kan du slette det og alle tilknyttede medier permanent. Denne guiden forklarer hvordan du starter sletteprosessen og hva som skjer med dataene dine når arbeidsområdet er fjernet.
1. Naviger til arbeidsområdet ditt
Sørg for at du er logget inn på kontoen din og er eieren av arbeidsområdet.
Klikk på My workspace-lenken i den øverste navigasjonslinjen for å åpne dashbordet for arbeidsområdet ditt.
2. Gå til innstillinger-fanen
Naviger bort fra standardvisningen for medlemmer ved å klikke på Settings-fanen rett under oversikten over arbeidsområdet ditt.
3. Start slettingen
Under Delete workspace-delen, se på høyre side av skjermen.
Klikk på den mørkegrå Delete all content-knappen for å starte fjerningsprosessen.
4. Bekreft permanent sletting
Denne handlingen utløser en siste Delete workspace-advarselsmodal. Les konsekvensene nøye:
- Datatap: Alle lyd- og videofiler, prosjekter og revisjoner vil bli slettet permanent.
- Tap av tilgang: Alle medlemmer, inkludert deg selv, vil miste tilgangen til arbeidsområdet for godt.
- Fullfør sletting: Hvis du er helt sikker, klikker du på den lilla Delete all content-knappen i modalen for å slette arbeidsområdet permanent.