Endre abonnementet ditt
Juster transkriberingstimene og AI-kredittene dine når som helst ved å oppgradere eller nedgradere ditt nåværende abonnement. Denne guiden forklarer hvordan eiere av arbeidsområder kan administrere abonnementsnivået sitt gjennom vår sikre faktureringsportal.
1. Gå til innstillinger for arbeidsområdet
For å administrere et abonnement, må du være logget inn og være den utpekte eieren av arbeidsområdet.
Klikk på My workspace i den øverste navigasjonslinjen. Derfra finner du og klikker på Edit subscription-knappen øverst til høyre på siden.
2. Gå til faktureringsportalen
Du vil bli omdirigert til en sikker Stripe-faktureringsportal for å administrere kontoen din.
- Send inn e-posten din: Skriv inn den nøyaktige e-postadressen du brukte da du opprinnelig kjøpte abonnementet.
- Bekreft via e-post: Sjekk innboksen din for en bekreftelses-e-post. Klikk på den sikre lenken inni for å logge inn automatisk på faktureringsdashbordet ditt.
3. Oppdater abonnementet ditt
På faktureringsdashbordet ditt vil du se detaljene for ditt nåværende abonnement.
- Start endring: Klikk på den blå Update subscription-knappen.
- Velg nivå og syklus: Velg ditt nye ønskede abonnementsnivå (Lite eller Pro). Bruk bryteren øverst for å bytte mellom Monthly og Yearly fakturering.
4. Bekreft og betal
Når du har valgt ditt nye abonnement, klikker du på Continue.
Kortet du har registrert vil bli belastet automatisk. Du vil bli fakturert det forholdsmessige mellomlegget (prorated) avhengig av hvor du for øyeblikket befinner deg i faktureringssyklusen din og kostnaden for det nye abonnementet.