Sletning af din konto

Hvis du ikke længere har brug for din Inwista-konto, kan du slette den permanent fra dine profilindstillinger. Denne guide forklarer, hvordan du starter sletningsprocessen, og hvad der sker med dine arbejdsområder, private filer og delt indhold, når din konto er lukket.

1. Gå til dine kontoindstillinger

Uanset hvor du befinder dig i Inwista Studio, skal du se øverst til højre på skærmen.

Klik på dit navn for at åbne rullemenuen, og vælg derefter My account for at navigere til din personlige profilside.

2. Find sletteknappen

Som standard lander du på fanen User details. Rul helt ned til bunden af denne side.

Under afsnittet "Delete account" skal du klikke på den mørkegrå Delete account-knap.

3. Forstå konsekvenserne

En advarselsmodal vil blive vist, som beskriver nøjagtigt, hvad der sker med dine data. Læs venligst dette grundigt, før du fortsætter:

  • Dine arbejdsområder: Alle arbejdsområder, hvor du er det eneste medlem eller ejeren, vil blive slettet med det samme, inklusive alt tilknyttet indhold.
  • Delt indhold: Alt indhold, du har uploadet og delt i arbejdsområder, som ejes af andre, vil forblive, men dine data vil blive anonymiseret.
  • Private filer: Alle dine private filer, uafhængigt af arbejdsområde, vil blive slettet permanent.

4. Bekræft sletning af konto

Hvis du er helt sikker på, at du vil fortsætte, og forstår, at denne handling ikke kan fortrydes, skal du klikke på den lilla Delete account and content-knap i modalboksen.